• ساعت کار فروشگاه و پاسخگویی

    ساعت کار فروشگاه و پاسخگویی

    از  ساعت ۱۰ الی ۲۰ 
  • شماره تماس و واتس آپ

    شماره تماس و واتس آپ

    ۰۹۱۲-۰۰۶۲۰۱۱   
گروه خبري : آخرین اخبار
تاريخ انتشار : 1402/05/28 - 19:56
كد :279

کابینت مدرن

سبک دکوراسیون مدرن امروزه طرفداران بسیاری پیدا کرده است. رد پای این سبک در آشپزخانه منازل نیز دیده می شود و بسیاری از مردم در خرید کابینت به دنبال کابینت مدرن هستند. کابینت مدرن کارآیی خوبی داشته و از فضا حداکثر استفاده را می کند. در عین حال قیمت مناسب تری هم دارد و مقرون به صرفه است. در این مقاله قصد داریم کابینت مدرن و انواع آن را به شما معرفی کنیم.

ویژگی های کابینت مدرن


کابینت مدرن برخلاف کابینت های سنتی، فقط از چوب ساخته نشده است. در ساخت کابینت مدرن از موادی مانند چوب، شیشه، فلز و لمینت ساخته شده است. در کابینت مدرن سادگی اصل مهم و اساسی است. روی درب این کابینت ها طرح و نقشی به کار نرفته و داراری سطح صاف و ساده اند. لبه های آن ها نیز دارای قاب و لوازم اضافه نیست. این کابینت ها از نظر رنگ محدودیتی ندارند و از رنگ های شاد و پر انرژی تا رنگ های خنثی قابل استفاده اند. اما مشخصه اصلی سبک مدرن رنگ های روشن به خصوص سفید است. کابینت های سفید براق یا نیمه براق نور را به خوبی منعکس می کنند و علاوه بر زیبایی خاصی که به آشپزخانه می بخشند، آشپزخانه های کوچک امروزی را بزرگتر نشان می دهند. دستگیره این کابینت ها بسیار ساده هستند و یا اصلا دستگیره ندارند. نور پردازی زیر کابینت هم ویژگی دیگر سبک مدرن است. باریکه های نور زیر کابینت علاوه بر روشن کردن فضا، تصویری زیبا و جذاب در آشپزخانه خلق می کند. از طرفی با نورپردازی کابینت ها  دیگر نیازی به خرید وسایل روشنایی گران قیمت برای روشن کردن آشپزخانه نیست. 


انواع کابینت مدرن


کابینت مدرن به چهار دسته تقسیم می شود که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد.


کابینت های گلاس: ویژگی اصلی کابینت های گلاس براق بودن سطح کابینت است. این کابینت ها دارای مغز ام دی اف بوده که توسط ورقه های گلاس پوشانده شده اند. این کابینت ها براق، شفاف و شیشه ای شکل هستند که زیبایی چشم نوازی به آشپزخانه می بخشند. اما در برابر رطوبت و خط و خش آسیب پذیر اند.
کابینت مدرن فوق برجسته: این کابینت ها دارای مغز ام دی اف و روکش های متنوع فوق برجسته و مات است. ترکیب این کابینت با کابینت های گلاس برای کسانی که به کابینت های دو رنگ علاقه دارند میتواند دلپذیر باشد.
کابینت دو رنگ: کابینت دو رنگ در سبک مدرن مورد استفاده قرار می گیرد. این کابینت ها روشی عالی و مقرون به صرفه برای تغییر و زیبا سازی دکوراسیون است. باید توجه داشت که در کابینت دورنگ یکی از رنگ های مورد استفاده روشن مانند سفید یا کرم انتخاب شود و رنگ دوم رنگی باشد که با فضای آشپزخانه و وسایل هارمونی ایجاد کند.
کابینت ملامینه: این کابینت مغز نئوپان و روکشی نازک به نام ملامینه دارد. ظریف ترین و سبک ترین روکش ام دی اف روکش های ملامینه است. ورق های ملامینه نوعی از روکش های ام دی اف است که از پلاستیک سخت ساخته شده است. این روکش ها در سطح خود دارای برجستگی های قابل لمس هستند. 


اکسسوری کابینت مدرن


اکسسوری کابینت لوازم جانبی کابینت است. اکسسوری ها از کابینت معمولی در فضای پرت آشپزخانه اثری زیبا و کاربردی خلق می کنند تا بتوان از همه ظرفیت آشپزخانه حداکثر استفاده را برد. از جمله اکسسوری های کابینت می توان به سوپر مارکت، سبد های نگه دارنده، تخته تا شو و کرنر اشاره کرد. اکسسوری ها در مرتب و تمیز نشان دادن آشپزخانه نیز نقش بسزایی دارند.


جزیره در کابینت مدرن


جزیره در کابینت های مدرن امروزی بسیار دیده می شود.جزیره یک کابینت یا یک کانتر است که به هیچ دیواری ختم نمی شود و از هر طرف آزادانه دسترسی دارد. ارتفاع مناسب جزیره در آشپزخانه مدرن 90 سانتی متر و در وسط آشپزخانه است و در بیشتر خانه ها جزیره مرز بین آشپزخانه و نشیمن را ایجاد می کند.جزیره ها می توانند فضای آشپزخانه را زیباتر و کاربردی تر کنند اما باید توجه داشت طوری قرار بگیرند که به اندازه کافی با دیوار ها و سایر وسایل فاصله داشته باشند تا رفت و آمد را سخت نکنند.


مزایای کابینت مدرن


قیمت کابینت های مدرن نسبت به کابینت های کلاسیک مناسب تر است. این کابینت ها بسیار با دوام است و سال های طولانی جذابیت و زیبایی دارد. تنوع در طرح و رنگ در کابینت های مدرن بسیار بالاست. در کابینت های مدرن امکان اجرای کابینت های پله ای یا اصطلاحا شکست دار وجود دارد که جلوه خاصی به آشپزخانه می بخشد.


معایب کابینت مدرن


کابینت های مدرن نسبت به حرارت و رطوبت حساس هستند. نسبت به ضربه و اشیای تیز و برنده نیز آسیب پذیر اند به خصوص کابینت های گلاس که به آسانی سطح آن ها خش دار می شوند.
انتخاب کابینت مدرن و یا هر سبک دیگر کابینت بستگی به سلیقه، بودجه مالی و نیازمندی های شما دارد. اما با توجه به گرایش دکوراسیون های امروزی به سبک های مدرن و مینیمالیسم و همچنین قیمت مناسب این کابینت ها نسبت به کابینت های کلاسیک، این سبک بیشتر پیشنهاد می شود.
 

تعداد بازديد : 64
نظرات كاربران :